HRVATSKO KULTURNO UMJETNIČKO PROSVJETNO DRUŠTVO
HRVATSKO KULTURNO UMJETNIČKO PROSVJETNO DRUŠTVO
HRVATSKO KULTURNO UMJETNIČKO PROSVJETNO DRUŠTVO
HRVATSKO KULTURNO UMJETNIČKO PROSVJETNO DRUŠTVO
HRVATSKO KULTURNO UMJETNIČKO PROSVJETNO DRUŠTVO

„Stanislav Preprek“

Novi Sad

Pretraga

NATJEČAJ ZA KRATKU PRIČU

Logo Knjizevnog klubaNatječaj je javni, a pravo sudjelovanja imaju svi građani iz Republike Srbije i Republike Hrvatske, te iz inozemstva, koji pišu na hrvatskom jeziku ili na nekom od njegovih dijalekata.

Tema priče je slobodna.

Autori mogu poslati do tri neobjavljene priče, a uz to trebaju navesti svoje puno ime i prezime, broj telefona i adresu, te priložiti svoju fotografiju i kratak životopis. Priče pod pseudonimom neće biti objavljene, kao ni ulomci iz većih proznih cjelina, ili već objavljeni radovi te radovi poslani na druge natječaje.

Priče se ne honoriraju.

Priče slati na e-mail adresu: natjecaji.stanislav.preprek@gmail.com pri čemu u rubrici „subject" treba naznačiti PREPREKOVA JESEN 2021. - ime i prezime autora.

Rok za slanje priča je 1. kolovoza 2021. godine.

Uredništvo zbornika Preprekova jesen 2021. odabrat će najboije radove za istoimeni zbornik koji će biti tiskan u nakladi Udruge, te će tročlani žiri rangirati prve tri pripovijetke.

Na promociji Zbirke, predviđenoj za listopad 2021. godine, uz prigodni program članova HKUPD „Stanislav Preprek", tri prvoplasirane priče pročitat će nagrađeni autori.

Krešimir Tkalac

predsjednik HKUPD „Stanislav Preprek"

U Novom Sadu, 28.  veljače  2021.god

NATJEČAJ ZA NAJBOLJU PJESMU
PREPREKOVOG PROLJEĆA 2022.

Logo Knjizevnog klubaNatječaj je javni, a pravo sudjelovanja imaju svi građani Republike Srbije i Republike Hrvatske, te iz inozemstva, koji pišu na hrvatskom jeziku ili na nekom od njegovih dijalekata.

Tema pjesme je slobodna.

Autori mogu poslati do tri neobjavljene pjesme, a uz to trebaju navesti svoje puno ime i prezime, broj telefona i adresu, te priložiti svoju fotografiju i kratak životopis. Pjesme pod pseudonimom neće biti objavljene, kao ni ulomci iz većih pjesama, ili već objavljeni radovi te radovi poslani na druge natječaje.

Pjesme se ne honoriraju.

Pjesme slati na e-mail adresu: natjecaji.stanislav.preprek@gmail.com pri čemu u rubrici „subject" treba naznačiti PREPREKOVO PROLJEĆE 2022- ime i prezime autora.

 Rok za slanje pjesama je 1. rujna 2021. godine.

Uredništvo Zbirke pjesama Preprekovo proljeće 2021. odabrat će najboije radove za istoimenu zbirku koja će biti tiskana u nakladi Udruge, te će tročlani žiri rangirati prve tri pjesme.

Na promociji Zbirke pjesama Preprekovo proljeće 2022, predviđenoj za travanj 2022. godine, uz prigodni program članova HKUPD „Stanislav Preprek", prvoplasirane tri pjesme pročitat će nagrađeni autori

                                        

                                                                                 Krešimir Tkalac

                                                             predsjednik HKUPD „Stanislav Preprek"

U Novom Sadu, 28.  veljače  2021. godine

Copyright © 2016. HKUPD Stanislav Preprek All Rights Reserved

Design by Ivan Dermanov